Херцозите на Съсекс може и да останаха без договора си

...
Херцозите на Съсекс може и да останаха без договора си
Коментари Харесай

Нов хитър ход от Меган Маркъл

Херцозите на Съсекс може и да останаха без контракта си със Spotify, а триумфът на идните им продукции за Netflix да е малко противоречив, само че това не значи, че нямат проекти за бъдещето. Особено пък Меган Маркъл.
 Меган Маркъл идва в Германия малко след Хари за игрите Invictus
И Меган идва в Европа

Херцогинята следва брачна половинка си

Съпругата на принц Хари очевидно има желание да се завърне в обществените медии. Поне това приказва нов профил в Instagram, кръстен сбито. Макар да няма нито една обява, той към този момент има над 100 хиляди почитатели.

Сред тях е и близката другарка на Маркъл - Мандана Даяни, както и активистката и носителка на Нобелова премия Малала Юсафзай, която взе участие във виртуален диалог с Меган и Хари във връзка Световния ден на момичето през 2020 година
 Снимка 629403

Според Hello всички тези факти говорят, че профилът в действителност е на Меган. Изданието разяснява, че херцогинята би имала многочислени способи да го монетизира: от разпространение на идеите на херцозите на Съсекс до спосорирани изявления и реклами.
 Снимка 628646

През август предходната година Меган Маркъл споделя в изявление за The Cut: " Искате ли да ви кажа една загадка? Връщам се в Instagram. " След сватбата си принц Хари през 2018 година тя закри предходния си профил в обществената мрежа @meghanmarkle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР