Херцозите на Кеймбридж присъстваха на ежегодното кралско благотворително събитие Royal

...
Херцозите на Кеймбридж присъстваха на ежегодното кралско благотворително събитие Royal
Коментари Харесай

Херцозите на Кеймбридж привлякоха всички погледи на ежегодно благотворително събитие

Херцозите на Кеймбридж участваха на годишното кралско благотворително събитие Royal Variety Performance в The London Palladium.

Едно от най-важните кралски събития съставлява занимателна стратегия, на която се показват най-различни актьори от света на музиката, комедията и магията.

За първи път Royal Variety се организира през 1912 година, а специфични посетители са били крал Джордж V и неговата брачна половинка кралица Мери (баба и дядо на актуалната кралица Елизабет II).

Херцогинята на Кеймбридж беше зашеметяваща и дружно с принц Уилям привлякоха погледите на всички.

Катрин беше заложила на стилна вечерна рокля по тялото , която съчетаваше бежово с транспарантни детайли и невероятна черна дантела. Деколтето на роклята бе сърцевидно, гърбът - изрязан, а на талията на Кейт имаше гальовен колан. Тази хубост е дело на стилната къща Alexander McQueen. -->

Гримът на херцогинята беше в същите тонове, само че доста обикновен и изчистен, а прическата – пусната коса с нежни талази.

Принц Уилям в никакъв случай не отстъпваше по грациозност до своята красива брачна половинка и бе заложил на черен костюм с папионка.

На събитието участваха и други звезди, измежду които Роби Уилямс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР