Херцогинята на Съсекс се просълзи, докато говореше за трудностите, с

...
Херцогинята на Съсекс се просълзи, докато говореше за трудностите, с
Коментари Харесай

Меган сподели през сълзи какво я мъчи в кралското семейство

Херцогинята на Съсекс се просълзи, до момента в който говореше за компликациите, с които се сблъсква, бидейки в светлината на прожекторите като нов член на кралското семейство и жонглирайки с това да е нова майка и булка, написа Дарик.

``
реклама

В прочувствено малко видео от иден документален филм на ITV за кралското турне в Африка с водещ Том Брадби, Меган споделя: „ Вижте, всяка жена, изключително когато е бременна, в действителност е уязвима и това беше огромно предизвикателство. След това, когато имате новородено – знаете... И изключително за дамата, това е доста. Сложете всичко това върху напъните да бъдете нова майка или да се пробвате да бъдете булка... " На последните си думи Маган очевидно се разчувства.
 
И благодари за въпроса: „ Не доста хора са ме питали дали съм добре. Но животът зад кулисите е доста същински ”. Когато водещият пита: „ Би ли било почтено да се каже, че не е елементарно, защото в действителност всичко това е битка? “, херцогинята дава отговор с „ Да “.

Тя довери, че най-близките й другари са я предизвестили, че омъжвайки се за принц Хари, английските медии ще съсипят живота й.

Откъсът от изявлението идва откакто самият принц Хари приказва за личните си битки с вниманието на медиите и за неприятните мемоари, които му подухва всяко тракване или мълния. Неговата майка принцеса Даяна също беше обект на яростно гонене от страна на медиите. При гибелта й даже някои медии излязоха със заглавия, а британци - на митинги с лого „ Папараците я убиха ”.  

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР