Херцогинята на Съсекс показа пораснало коремче на официалния прием на

...
Херцогинята на Съсекс показа пораснало коремче на официалния прием на
Коментари Харесай

Първа снимка на бременната Меган

Херцогинята на Съсекс сподели пораснало коремче на формалния банкет на остров Фиджи. Съпругата на принц Хари облече рокля по тялото, която наблягаше всяка извика на тялото ѝ за вечерята с фиджийския президент Джиоджи Конроте в хотела "Гранд Пасифик ".

Меган избра грациозен тоалет в синьо на марката Safiyaa. Дългата рокля бе със контур вид "русалка " с покривало, което бе част от роклята. Тя носеше и висящи диамантени обеци. Един от гостите разяснява, че синия тоалет на херцогинята бил във "фиджийско синьо " с почит към домакините.

Гости на събитието бяха дипломати, локални предприемачи и представителите на висшето общество на Фиджи. Кралската двойка бе посрещната с барабани.

По време на вечерята президентът на Фиджи отдаде респект и на принцеса Даяна. Той сподели, че лейди Ди би се гордяла с мъжа, в който Хари се е трансформирал и че е намерил щастието и любовта с Меган.

Хотелът "Гранд Пасифик " е един от обичаните на кралски особи. Кралицата е отцядала там пет пъти - през 1963, 1970, 1973, 1977 и 1982 година Принц Чарлз е бил там три пъти - през 1970, 1985 и 2005 г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР