Херцогинята на Съсекс Меган е родила по-рано този месец в

...
Херцогинята на Съсекс Меган е родила по-рано този месец в
Коментари Харесай

Меган Маркъл родила в частна лондонска болница

Херцогинята на Съсекс Меган е родила по-рано този месец в частна лондонска болница. Това демонстрира актът за раждане на сина й, съобщи Ройтерс.

Бившата американска актриса Меган и брачна половинка на английския принц Хари, е записана в документа като Рейчъл Меган Нейно Кралско Височество херцогиня на Съсекс. В графата "Заняти " е записано "Принцеса на Обединеното Кралство ".

С публикуването на рожденото удостоверение се поставя завършек на спекулациите къде в действителност се е родил дребният Арчи. По-рано се твърдеше, че херцогинята възнамерява да роди в резиденцията на кралската двойка в Уиндзорския замък.

Според някои медии раждането в частната лондонска болница "Портланд " се наложило, защото Арчи бил метафоричен. Но до момента херцозите на Съсекс не са разкрили никакви детайлности по отношение на раждането на техния наследник, нито за мястото, където той се е появил на бял свят.

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, който е седми по линията на заместничество на английския трон, се роди на 6 май, напомня организацията.

Бременността на Меган Маркъл излязла много солено на британците. ИДокато целият свят продължава да е в еуфория от раждането на следващото кралско бебе, медиите на Острова трескаво пресмятат какъв брой пари е пръснала брачната половинка на принц Хари, до момента в който чакаше да стане майка.

Оказва се, че за английските данъкоплатци това са били доста скъпи девет месеца и появяването на последния правнук на кралица Елизабет II им коства цели 1,1 млн. паунда.

Раждането на бебето в частна болница също е излязло много скъпо на данъкоплатците. По данни на The Mirror раждането в частната болница коства към 22 000 паунда. Храната на бъдещите майки и придружителите им се сервира върху сребърни подноси.

Във Portland Hospital е раждала брачната половинка на принц Андрю, певицата и дизайнерка Виктория Бекъм, актрисите Кейт Уинслет и Ема Томпсън, както и манекенката Джери Хол.

Здравното заведение предлага разнородни услуги. При предпочитание, бъдещите родители могат да наемат до 36 стаи за гостите си. Срещу съответната сума здравна сестра може да е на разположението им 24 часа. Също по този начин им се дава опция да си провеждат фотосесия или да създадат сребърна отливка на крачето на новородената си рожба. Директорката на болничното заведение признава, че една родилка е пръснала 500 000 паунда по време на престоя си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР