Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл предизвиква истински фурор с всяка

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл предизвиква истински фурор с всяка
Коментари Харесай

Меган Маркъл пак го направи! Сега всички говорят за роклята й, която..

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл провокира същински възторг с всяка своя обществена поява. И до момента в който специалистите по кралски етикет правят оценка държанието й, а стилните специалисти - нейния жанр, феновете на младата американка тичат към най-близкия магазин, с цел да се снабдят с сходен тоалет, написа jenata.blitz.bg.

Понякога Меган позволява дребни фешън неточности, само че като цяло може да се каже, че се учи от тях и не стопира да търси стила си. Стремежът й към рационализиране дава резултат и всякога тоалетите й стават все по-елегантни. 

Буквално преди дни херцогинята даде мотив на стотици дами да въздишат завистливо по роклята, с която се появи на откриването на изложбата, отдадена на Нелсън Мандела, в лондонския арт комплекс Southbank Centre.

Организаторите на събитието срещнаха съпрузите с експонатите от изложбата, свидетелстващи за дейната битка за правата на индивида, която приживе водеше южноафриканският политик.  Между другото, Мандела бе доста непосредствен с принцеса Даяна. 

За формалното събитие Меган избра стилна рокля на канадския бренд Nonie. Красивата актриса не изневери на цветовата гама, само че кройката на тоалета й бе много необикновена даже и за самата нея.  

Роклята бе украсена с огромни черни копчета и колан. За необичайния тоалет херцогинята бе избрала елегантни обувки на ток и дребна чантичка в същия цвят. А едвам забележимите декорации я направиха да наподобява още по-нежна.

В мрежата към този момент са безапелационни, че роклята на Меган Маркъл е съществена наклонност това лято. Обикновена и стилна. Коя дама не би желала сходно украшение в дрешника си?
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР