Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл накара феновете да я защитят

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл накара феновете да я защитят
Коментари Харесай

Феновете на Меган Маркъл защитават грешка относно новия продукт със сладко от нейната луксозна лайфстайл марка

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл накара почитателите да я защитят поради „ мекото й стартиране “ на сладко от ягоди от нейната първокласна марка American Riviera Orchard.

Меган за първи път разгласи новата си начин на живот марка American Riviera Orchard на 14 март, която бързо набъбна в онлайн почитатели в Instagram. Повече от месец обаче няма други известия. Сега първият евентуален артикул е оголен. Приятели на херцогинята получиха ръчно направени саксии със сладко от ягоди, намеквайки, че това може да е първото издание на първокласната начин на живот марка.

Приятели на някогашната актриса от Suits демонстрираха, че са им изпратили буркан домашно приготвено сладко от ягоди, защото те споделиха дебютния артикул в обществените медии в понеделник. Тези, които получават пробите от лимитирано издание, ги споделиха в обществените медии, показвайки дребните буркани с ръкописни етикети, включващи логото на American Riviera Orchard и „ Montecito “ изпод, както и думите, номериращи кой буркан е от 50, показ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР