Херцогинята на Съсекс Меган е получила покана да бъде почетен

...
Херцогинята на Съсекс Меган е получила покана да бъде почетен
Коментари Харесай

Меган отказа да е почетен гост на наградите Еми

Херцогинята на Съсекс Меган е получила покана да бъде почетен посетител на церемонията за телевизионните награди " Еми " през септември, само че я е отклонила " учтиво ", заяви Контактмюзик. 

Бившата американска актриса Меган Маркъл, която след брака си с английския принц Хари през май стана херцогиня на Съсекс, е била поканена на блестящата демонстрация за самобитно прощаване със сериала " Костюмари ", направил я известна, и със живота в Холивуд. Смята се обаче, че херцогинята учтиво е отклонила поканата, защото наградната гала не дава отговор на новата й роля на кралска персона, оповестява Нова тв.

" Надявахме се Меган да участва на церемонията като метод да се сбогува със сериала, сътрудниците и феновете си. Въпреки направеното предложение, херцогинята на Съсекс няма да участва на проявата ", споделя неназован източник, представен от в. " Сън ". 

Меган Маркъл играеше Рейчъл Зейн в сериала " Костюмари " от 2011 до 2017 година, когато оповести, че се отхвърля от актьорската си кариера, с цел да се концентрира върху " по-значими дела ", напомня Българска телеграфна агенция.

Наградите " Еми " - телевизионният еквивалент на филмовите " Оскар " -и, ще бъдат раздадени на 17 септември на гала в спектакъл " Майкрософт " в Лос Анджелис.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР