Херцогинята на Съсекс е гост-редактор на септемврийския брой на британския

...
Херцогинята на Съсекс е гост-редактор на септемврийския брой на британския
Коментари Харесай

Мегън Маркъл е гост-редактор на Vogue

Херцогинята на Съсекс е гост-редактор на септемврийския брой на английския Vogue. На корицата му пък са 15-те дами , на които тя се възхищава, написа " Дейли мейл ".

Меган Маркъл става първата кралска персона, поканена за гост-редактор на стилната библия, обединявайки 15 дами „ пионери ” и „ направили смяната ”, а специфичният брой е озаглавен „ Сили за смяна ”.

Списъкът на дамите, на които тя се възхищава, включва известни персони, политици и деятели, известни с това, че пазят въпроси за транссексуалните права и изменението на климата.

Броят, под редакцията на Мегън, включва измежду известните лица 81-годишната актриса Джейн Фонда и 16-годишната активистката в битката против измененията на климата Грета Тунберг.



Херцогинята, някогашна актриса и откровена феминистка, в началото е била помолена да се появи на корицата. Но основният редактор на Vogue Едуард Енинфул споделя, че Меган е отказала, защото счита, че това би изглеждало прекомерно „ самохвално “. -->

Това е една от най-радикалните промени в 100-годишната история на Vogue, като списанието твърди, че смята новия септемврийски брой за най-значимото му издание за годината.

Шестнадесетото изображение на корицата съставлява огледало, което да „ включи читателя и да го насърчи да употребява личните си платформи за реализиране на смяна “ – концепция, която принадлежи на херцогинята.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР