Херцогинята на Съсек Меган Маркъл за пореден път накара всички

...
Херцогинята на Съсек Меган Маркъл за пореден път накара всички
Коментари Харесай

Меган Маркъл тръгна с дрехи втора употреба по официални събития!

Херцогинята на Съсек Меган Маркъл за следващ път накара всички да заговорят за нея. Бившата актриса притегли погледите по време на кръщенето на дъщерята на Зара Тиндъл - Лина, което се организира в Черингтън, Глостършир. Въпреки че основните герои в огромното събитие бяха брачният партньор й - принц Хари, който стана кръстник на дребната, и самата Лина, Маркъл бързо съумя да се трансформира в тематика номер едно поради тоалета, който бе избрала.

Бъдещата майка се появи с палто на Dior от 50-те години на предишния век. С сходна връхна дреха през 1960 година се появи и Жаки Кенеди след успеха на брачна половинка си в президентските избори.

Журналистите незабавно допуснаха, че херцогинята на Съсекс е взела палтото от бутика William Vintage, в който се оферират първокласни облекла втора ръка.

Най-интересното е, че Меган, също като Жаки Кенеди, облича палтото в последните месеци на бременността си. Всъщност това не е първият случай, в който някогашната актриса копира някогашната първа дама на Съединени американски щати. По-рано през март при визитата си в Уестминстърско абатство тя се появи с бяла шапка без външна страна. Жаклин Кенеди постоянно се появяваше с такава шапка при обществените си появи.

През месец февруари пък се бе издокарала с тоалет, който ужасно доста наподобяваше този, който светската лъвица Ким Кардашиян носи преди пет години по време на бременността си. При визитата си в Мароко херцогинята на Съсекс се появи с рокла в физически цвят, дело на френската фешън къща Dior.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР