Херцогинята на Корнуол, съпруга на престолонаследника на британския престол принц

...
Херцогинята на Корнуол, съпруга на престолонаследника на британския престол принц
Коментари Харесай

Братовчед на херцогиня Камила се самоуби след тежък развод СНИМКИ

Херцогинята на Корнуол, брачна половинка на престолонаследника на английския трон принц Чарлз, претърпява персонална покруса. Нейният братовчед Чарлз Вилиърс се самоуби, написа The Times.

59-годишен мъж беше открит мъртъв в стая в хотел Durrants в лондонския регион Мерилебоун предходната седмица. Прислужницата откри тялото. Също по този начин беше обявено, че Вилиърс е разгласен в неплатежоспособност.

Роднината на херцогиня Камила претърпя тежък бракоразвод. Той се раздели със брачната половинка си Ема Вилиърс през 2012 година, две години по-късно те се разведоха публично, само че съдилищата продължиха осем години. Пресата даже назова развода " най-дългият в Обединеното кралство ".



Чарлз Вилиърс и някогашната му брачна половинка Ема Вилиърс Снимка: Социални мрежи

Чарлз и Ема не можаха да се схванат къде да решат всички проблеми, които породиха по време на процеса на бракоразвод: в Англия или в Шотландия. В резултат имаше пет процеса и бяха заменени 20 съдии. В някакъв миг Ема Вилиърс даже беше упрекната в бигамия.

Братовчедът на херцогиня Камила Паркър-Боулс претърпя тежко развода, изпадна в меланхолия, другар го заведе от Англия в Гърция, където се опита да го забавлява с яхта. Но пътуванията с лодка не помогнаха - и той изпрати Чарлз назад в рехабилитационна клиника.

Репортери схванаха, че вместо в клиника Чарлз Вилиърс се е настанил в хотел Durrants предходната сряда и се е самоубил на идващия ден.



Хотел Durrants в Лондон, където Чарлз Вилиърс се самоуби Снимка: tripadvisor.ru

През март 2021 година арбитър Мостин от фамилното поделение на Върховния съд постанови, че Чарлз Вилиърс е доста задлъжнял и не би трябвало да заплаща прехрана.

Той съобщи, че господин и госпожа Вилиърс са били " финансово унищожени " от " ужасния " развой и подозира, че и двамата са били " душевен повредени ".

Дори имението им в джорджиански жанр Милтън Хаус в Западен Дънбартъншър, където са живели през всичките тези години, ще бъде иззето. И трябваше да изоставен наетата вила, откакто дължаха 18 хиляди паунда на притежателя. Наскоро Ема живееше в дребен апартамент в Будапеща, добит преди брака й, а Чарлз Вилиърс прекарвал нощта „ на диваните на другари “.

В последното правосъдно съвещание арбитър Мостин сподели, че господин и госпожа Вилиърс са повдигнали обвинявания един против различен, откакто тяхната „ обич се е трансформирала в ненавист “.

Вилиърс, роднината на херцогиня Камила по майчина линия, беше благоприятен за 45-годишната оперна певица Хайди Инес, само че тя прекъсна връзката им през февруари тази година.

Майката на Чарлз Вилиърс е Елизабет Кепел, щерка на виконт Бъри, наследник на 9-ия граф на Албермарл. Майка й беше лейди Мири Вейн-Темпест-Стюарт, щерка на 7-ия маркиз на Лондондери.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР