Херцогинята на Корнуол Камила наричала Меган Маркъл „тази малка шаврантийка“

...
Херцогинята на Корнуол Камила наричала Меган Маркъл „тази малка шаврантийка“
Коментари Харесай

Камила наричала Меган егоистична палавница

Херцогинята на Корнуол Камила наричала Меган Маркъл „ тази дребна шаврантийка “ и я считала за егоистична златотърсачка, твърди кралски биограф, представен от Епицентър. Херцогинята на Съсекс, която напусна кралското семейство със брачна половинка си принц Хари, с цел да заживеят в Калифорния, обаче в никакъв случай не е говорила очи в очи с Камила, твърди Том Бауър.

Коментаторът, който сега работи върху биография на Меган, споделя, че Камила през цялото време била „ подозрителна “ по отношение на желанията на херцогинята на Съсекс.

Бауър съобщи пред британската преса, че двете херцогини в никакъв случай не са се разбирали, обяснявайки: „ За Камила беше мъчно да повярва, че Меган е подготвена да пожертва кариерата си и независимостта си, с цел да служи безшумно като екипен състезател, предан на монархията “.

Въпреки това обаче Камила в никакъв случай не е говорила намерено за отрицателните си усеща към Меган Маркъл.

Коментаторът съобщи още, че Камила била „ утехата “ на принц Чарлз, когато херцозите на Съсекс дадоха серия от извънредни изявленията през предходната година. „ По време на тези мъчителни и безкрайни диалози, Камила наричала Меган „ тази хитруша “ – егоистичната немирница, чиито лудории постоянно ще завършват със сълзи “, споделя Том Бауър.

Междувременно кралският биограф допуска, че мълчанието на Хари и Меган по отношение на решението на кралица Елизабет II Камила да стане кралица консорт на принц Чарлз, когато той заеме трона един ден, е методът, по който Меган афишира война.

Принц Хари и жена му не споделиха нито дума за решението на кралицата, а когато четири дни по-късно херцогът на Съсекс наруши мълчанието си, той не сподели и дума за мащехата си Камила.

Вместо това Хари отдаде респект на майка си Даяна, починалата принцеса на Уелс, като похвали работата ѝ за идеите на СПИН и ХИВ и изясни, че се усеща задължен да продължи напъните на майка си да бъде отстранена стигмата към този вирус.

Това е внезапна смяна в мненията на Хари за Камила. По време на изявление за 21-ия му рожден ден през септември 2005 година той сподели, че той и брат му Уилям я „ обичат “.

„ Тя е прелестна жена и прави татко ни доста, доста благополучен, което е най-важното нещо. Вижте в какво състояние е попаднала. Не съжалявайте постоянно мен и Уилям, съжалявайте нея. Благодарни сме, че тя е с нас... доста сме щастливи, че е в фамилията ни “, сподели тогава херцогът на Съсекс.

И с цел да няма никакви подозрения по отношение на възприятията на братята към Камила, което се омъжи за татко им пет месеца по-рано, херцогът на Съсекс акцентира: „ Честно казано тя постоянно е била доста близка с мен и Уилям. Но не, тя не е злата мащеха, убеждавам ви в това “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР