Херцогинята на Корнуол даде откровено интервю, в което проговори за

...
Херцогинята на Корнуол даде откровено интервю, в което проговори за
Коментари Харесай

Камила проговори за изживения кошмар, когато целият свят научи за връзката й с Чарлз

Херцогинята на Корнуол даде искрено изявление, в което проговори за връзката си с принц Чарлз и за това какво е да станеш част от кралското семейство по метода, по който се е случило при нея. Тя разкри детайлности по отношение на компликациите, през които е предходна, когато светът е научил за връзката й с него, както и за това какво е да бъдеш втората брачна половинка на английския престолонаследник, съобщи " Дейли Мейл ". В извънредния материал, оповестен през днешния ден в " Мейл он Сънди " и представен от novini.london, Камила споделя, че в никакъв случай не мисли за това дали ще стане идната английска кралица. Тя приказва и за това, че с наближаването на 70-ия й рожден ден през юли, за нея става все по-трудно да следва прецизно графика на кралските отговорности - както физически. по този начин и прочувствено.

" Понякога ставаш заран и мислиш, че не можеш да го направиш, само че знаеш, че просто би трябвало ", споделя херцогинята. " Ако си положителен човек, можеш да правиш доста повече неща. Хората са или от вида " чашата е на половина празна " или " чашата е на половина цялостна ". Просто би трябвало да се заемеш със отговорностите си. Това е да си британец! ", добавя тя.

12 години след сватбата си с Чарлз, последвала след спекулация, датираща от 70-те години на предишния век, Камила Паркър Боулс признава, че първоначално се е чувствала като " пандизчия в личния си дом ". Това се е случило малко откакто станало известно, че е възобновила връзките си с английския престолонаследник. В продължение на съвсем година, тя споделя, че хората са били толкоз враждебни към нея, а пресата - настоятелна, че е била принудена да не излиза от вкъщи си. Тогава Камила е запълвала времето си с четене на книги и изобразяване.

" Не можех да отида на никое място ", споделя тя. " Децата ми идваха при мен - те просто одобриха обстановката. Същото направиха и най-близките ми другари. Беше ужасяващо. Беше доста неприятно време и не бих подложила и най-големия си зложелател на това. "

Херцогинята споделя, че не мисли, че е била способна да преживее това време, без поддръжката на децата й, Том и Лаура, сестра й Анабел, с която се чува всеки ден, и брат й Марк, който умря през 2014 година

В изявлението Камила признава още, че не счита себе си за твърд човек, а по-скоро за мощен темперамент. Днес тя се радва на необятна известност и макар напредналата си връзраст, продължава да извършва по над 200 кралски отговорности годишно, в това число и такива отвън страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР