Херцогинята на Кеймбридж все още не се е появявала на

...
Херцогинята на Кеймбридж все още не се е появявала на
Коментари Харесай

Принц Уилям за състоянието на Кейт: Справя се добре с усложненията

Херцогинята на Кеймбридж към момента не се е появявала на публични прояви откакто бе оповестена новината за бременността й. Причината е несъразмерното гадене , което съпътства първите месеци от упованието на детето. Поради това тя пропусна и първия образователен ден на принц Джордж .

Започнаха залаганията за име на бебето на Уилям и Кейт (ВИДЕО)

Съпругът й принц Уилям показа в Ливърпул, че тя се оправя добре с затрудненията . Предполага се, че новото кралско бебе ще се роди през март идната година.

Уилям и Кейт в очакване на третото бебе (СНИМКИ)

Междувременно Кейт Мидълтън има първа интернет изява откакто бе публично обявена новината за бременността й. Тя е лице на организация, която работи за положителното психологично здраве на децата . Кейт приканва родителите да предизвикват децата си да споделят възприятието и страстта си, както и да демонстрират схващане към тях.
Talking Mental Health! Kate Middleton Introduces Animated Film About #MentalHealth https://t.co/wKEohKarOj via @YouTube #ehealth @AFNCCF
— Karify International (@Karify_global) September 19, 2017 „ Като родители ние всички желаеме нашите деца да имат допустимо най-хубавото начало на живота “, показва херцогинята. Тя споделя, че се усеща горда от обстоятелството, че поддържа акцията, която демонстрира на родителите по какъв начин да оказват помощ на децата си да показват възприятията си , да реагират съответно в редица обстановки и да предотвратяват разнообразни проблеми.

Ето за какво Уилям и Кейт в никакъв случай не се държат за ръце на обществени места (ВИДЕО)

Посланието на Кейт е съпроводено от анимирани детски рисунки. По-рано тази година тя посети центъра на организацията, където бе проведена среща с група майки. Те споделили своите трагични истории с нея. След диалозите херцогинята призна, че родителството е мъчно .

Вижте още вести за кралското семейство:

Отегченият принц Джордж небрежно пришпори татко си в Полша (ВИДЕО/СНИМКИ)

Принц Джордж отхвърли да поздрави канадския министър председател (ВИДЕО)

Каква е тайната на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Настъпват промени за Уилям, Кейт, Джордж и Шарлот

Уилям и Кейт: историята на една невероятна обич (СНИМКИ)
  По тематиката Уилям и Кейт дойдоха в Берлин, хванали за ръка Джордж и Шарлот (СНИМКИ/ВИДЕО) Принцеса Шарлот потегля по танцовите стъпки на принцеса Даяна Принц Хари срещнал Меган Маркъл с херцогиня Катрин и дребната Шарлот

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР