Херцогинята на Кеймбридж вчера посети Уисли за фестивала „Обратно към

...
Херцогинята на Кеймбридж вчера посети Уисли за фестивала „Обратно към
Коментари Харесай

Роклята на Кейт Мидълтън, с която забравяме, че идва есен, и детето, което се влюби в херцогинята

Херцогинята на Кеймбридж през вчерашния ден посети Уисли за фестивала „ Обратно към природата “, част от градинския план на кралското семейство.

Въпреки че есента наближава, за събитието 37-годишната Кейт Мидълтън облече бяла рокля с флорални претекстове Emilia Wickstead . Дрехата беше съчетана с обичания ѝ чифт светли обувки на платформа, който е в дрешника на Кейт от няколко години .

 Кейт Мидълтън Getty

Херцогинята прекара време в компанията на родители и техните деца и очевидно се забавляваше. Оказва се, че дребните също я обожават – задоволително е да забележим насладата на този мъник, който откровено се любува да бъде в компанията на Кейт Мидълтън .

 Кейт Мидълтън iStock

Вижте още умилителни фотоси в галерията тук >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Как да възпитаме децата, с цел да имат самочувствие Обратно в час Как да възпитаме децата, с цел да имат самочувствие  Принцеса Шарлот към този момент има прякор в учебно заведение, който доста ѝ подхожда! Обратно в час Принцеса Шарлот към този момент има прякор в учебно заведение, който доста ѝ подхожда!  Родиха ли шведските толерантни родители едно потомство деца-чудовища? Обратно в час Родиха ли шведските толерантни родители едно потомство деца-чудовища? Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР