Херцогинята на Кеймбридж посети лондонския квартал Саутуърк, за да се

...
Херцогинята на Кеймбридж посети лондонския квартал Саутуърк, за да се
Коментари Харесай

Класическа красота и доброта: Кейт Мидълтън подкрепя любима кауза в елегантно сако

Херцогинята на Кеймбридж посети лондонския квартал Саутуърк, с цел да се срещне с родители и деца от PACT (Parents and Children Together/Родители и деца заедно) - социална организация, която се стреми да усъвършенства здравето и развиването на децата и техните родители/настойници - идея, близка до сърцето на кралската персона.

Кейт се срещна с членове и доброволци по време на седмичната им среща MumSpace, която има за цел да сътвори мрежа за поддръжка на родители, отглеждащи бебета и дребни деца.

 кейт мидълтън Getty

За разходката Кейт съчета черно-белия кариран блейзър с елементарен черен топ и чифт черни заострени панталони от L.K. Bennett. Аксесоарите включваха черно-златен колан, синьо колие с висулка, часовник от неръждаема стомана от Cartier, перлени обеци и пръстен с диаманти от Annoushka и черни велурени обувки от Gianvito Rossi.

„ Един от главните заключения беше по какъв начин локалните мрежи за поддръжка са главен принцип, който дава на родителите убеденост и резистентност да поддържат децата си ", обявиха от офиса на кралската персона в двореца Кенсингтън за визитата, съгласно. "Това е подобен превъзходен образец за най-хубава процедура в потреблението на силата на общността за взаимна поддръжка. “

 кейт мидълтън Getty

Херцогинята, която сложи началото на Центъра на Кралската фондация за ранно детство, е прочут бранител на ранното детско развиване.

„ Първите пет години поставят значими основи за същността ни в бъдеще ", написа Кейт в писмо през юни предходната година, до момента в който обявяваше първия уводен отчет на центъра, озаглавен „ Голямата смяна стартира от дребни стъпки “. „ През този интервал за първи път се научаваме да управляваме страстите и импулсите си, да се грижим и да съчувстваме, а по този начин в последна сметка и да откриваме здрави взаимоотношения със себе си и с другите.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям поддържаха здравните служащи в Ланкашир  Кейт Мидълтън и принц Уилям поддържаха здравните служащи в Ланкашир  Кейт Мидълтън и принц Уилям поддържаха здравните служащи в Ланкашир  Кейт Мидълтън и принц Уилям поддържаха здравните служащи в Ланкашир
 кейт мидълтън Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР