Херцогинята на Кеймбридж отбелязва стабилно присъствие тази седмица – след

...
Херцогинята на Кеймбридж отбелязва стабилно присъствие тази седмица – след
Коментари Харесай

Изящна в розово и с перлите на принцеса Даяна: Кейт Мидълтън на лятното градинско парти на кралицата

Херцогинята на Кеймбридж отбелязва устойчиво наличие тази седмица – откакто взе участие в откриването на галерия на цветя в Челси, Кейт Мидълтън изненадващо се появи и на градинското празненство на кралица Елизабет Втора в Бъкингамския замък.

Вижте още фотоси от събитието ТУК >>>

Кейт изглеждаше изтънчено с рокля вид палто (каквато херцогинята постоянно облича) на Alexander McQueen в колорит милениал розово . Дрехата беше комбинирана с шапка Juliette Botterill, велурени обувки Gianvito Rossi и чантичка Loeffler Randall, а внимание провокира и чифтът перлени обеци на принцеса Даяна, с които Мидълтън се появи .

 Кейт Мидълтън Getty

Херцогинята дойде дружно с принц Уилям, който също съблюдава кралския дрескод за мъжко облекло на сходен вид събитие . Жените нормално носят „ дневна рокля дружно с шапка или аксесоар за глава “, а мъжете – костюм, който се състои от подхождащи си елек и панталони, или палто и раирани/официални панталони дружно с шапка и чадър.

Вижте още фотоси от събитието ТУК >>>

Самата кралица беше облечена в млечносин костюм Stuart Parvin и шапка Rachel Trevor Morgan, а с изключение на чанта и обувки в черно, носеше със себе си и чадър.

 Кейт Мидълтън Getty

Всяка година над 30 хиляди посетители получават покана за градинското празненство на кралицата в символ на признателност за службата им към британското общество. На всяко такова тържество се употребяват към 27 хиляди чаши чай, 20 хиляди сандвича и 20 хиляди части торта .

Вижте още фотоси от събитието ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР