Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън винаги ни е била любимка.Изглежда

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън винаги ни е била любимка.Изглежда
Коментари Харесай

Хранителният режим на Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън постоянно ни е била фаворитка.

Изглежда ужасно, има луксозен жанр и също така е позитивен образец в доста публични сфери.

Тя е добра майка, брачна половинка за образец и откогато е част от кралското семейство, то ни е с няколко хрумвания по-симпатично след отрицателното отношение, което се бе натрупало към семейството на принц Чарлз след гибелта на принцеса Даяна.

Но едно от нещата, за които се възхищаваме най-вече на Кейт, е прелестната ѝ фигура и методът, по който я поддържа.

Тя е стройна, висока, слаба и макар 2-те ѝ бременности, Кейт наподобява зашеметяващо…

Всичко това се дължи на нейните хранителни привички – методите, по които тя се храни, диетата ѝ и отношението ѝ към храната.

Какви са те и по какъв начин тъкмо се храни Кейт Мидълтън:

Кейт Мидълтън обича екзотичните и пикантни подправки, по тази причина менюто ѝ постоянно изобилства от такива горещи усети.

Кейт е последовател на прецизните диети и ги съблюдава доста самоуверено и храбро. Тя харесва диетата на Дюкан, която е обичана на звезди като Дженифър Лопес и Жизел Бюндхен. Този метод на хранене се характеризира с доста невисок банкет на въглехидрати, повече месо, плодове и зеленчуци.

Кейт обича фамилните предписания, които знае от свои близки. Според близки до кралската фамилия тя даже е впечатлила с готварските си умения и кралица Елизабет II.

Увлича се по суровоядството и постоянно залага на вегетарианско меню единствено от зеленчуци – сурови или леко задушени.

И въпреки всичко Кейт си угажда с лакомства през почивните дни. В такива моменти тя нарушава строгите си хранителни правила.

Докато е била бременна, Кейт е имала доста проблеми със утринното гадене и това я е отвратило от храната за прочут интервал. Кейт е възвърнала апетита си и любовта си към храната след раждането на принц Джордж, с помощта на терапия с психолог.

Кейт заобикаля да се храни на обществени събития, там, където ще я снимат доста камери и дейностите ѝ биха били обект на голям брой мнения. И въпреки всичко от време на време прави изключения, като да вземем за пример когато с Уилям гостуват на кулинарен фестивал в Британска Колумбия, където Кейт си похапва миди със специфичен сос от горчица пред погледите на гостите на събитието.

Кейт постоянно преценя какъв брой да изяде от главното ядене, за ѝ остане място за десерт и въпреки всичко да не се усеща преяла.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР