Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, съпругът й принц Уилям и

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, съпругът й принц Уилям и
Коментари Харесай

Принц Уилям изля душата си за първи път след смъртта на Даяна

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, брачният партньор й принц Уилям и двете им деца се снимаха за английското списание GQ. На черно-белия фотос  Кейт и Уилям театралничат в градината дружно с дребните Джордж и Шарлът и кучето Лупо. Кадърът, чийто създател е Норман Джин Рой, е изработен през април в границите на фотосесията за списанието, на което принцът дава искрено изявление. То е в границите на благотворителната акция Heads Together, на която той, Кейт и брат му Хари, са патрони.
Повод за беседата е наближаващата, 20-а годишнина от кончината на майката на Уилям – принцеса Даяна.



Пред изданието принцът споделя, че доста би желал майка му да е още измежду живите, с цел да може да се запознае със брачната половинка му и да гледа по какъв начин порастват внуците й.

„ Много ми е мъчително за майка ми, липсват ми нейните препоръки. Понякога доста се нуждая от тях. Трябваха ми съвсем 20 години, с цел да стартира да приказвам за нея, въпреки че и през днешния ден ми е доста тежко да го върша. Много от хората, изгубили свои близки, могат да избират – желаят ли да споделят своите истории, или не. Аз нямах този избори. Всички знаеха за гибелта на принцеса Даяна. Сега е най-хубавото време да приказваме за нея”, споделя Уилям.

„ Болката в никакъв случай няма да отмине”, отбелязва той.

„ Шокът е най-голямото нещо и 20 години по-късно към момента го усещам. Хората считат, че шокът не може да продължи толкоз дълго. Той в никакъв случай не те напуща, просто се учиш да се оправиш с него”, признава Уилям.

„ Стабилността и хармонията вкъщи са извънредно значими за мен. Искам да дисциплинирам децата си в благополучен, постоянен и безвреден свят. Искам Джордж да израсне в действителна, жива конюнктура, а не зад стените на двореца. Мечтая синът ми да има естествен живот”, споделя още принц Уилям пред GQ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР