Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън наруши строгото правило на британската

...
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън наруши строгото правило на британската
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън погази строго правило

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън наруши строгото предписание на английската кралица Елизабет II - да не разкрива желанията си към храната. И като нищо може да съжалява за това, оповестява The Mirror.

Смята се, че по време на своето 70-годишно ръководство кралицата в никакъв случай не е говорила за обичаните си ястия отвън стените на двореца. Дори персоналните готвачи не постоянно са наясно какво тъкмо харесва Нейно Величество.

По думите на кралски източници, тя пази желанията си в загадка, тъй като в противоположен случай ще ѝ сервират едни и същи ястия на всяка вечеря или банкет.

Кейт Мидълтън е погазила тази традиция по време на публично посещаване в болница. В хода на диалога си с 4-годишно момченце, очакващо трансплантация на сърце, тя е споделила, че доста обича маслини и пастата.

Херцогинята признала, че е предала вкусовите си желания и на принц Джордж и принцеса Шарлот, които доста обичали да готвят с нея.

Що се отнася до кралицата, някогашният ѝ готвач въпреки всичко повдигна завесата и призна, че Елизабет II обича шоколадова бисквитена торта.

По думите му, това е единственото повтарящо се ядене в кралското меню и кралицата всякога си взима по едно малко късче – и по този начин, до момента в който от тортата не остане нищо, написа уеб сайтът jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР