Херцогинята на Кеймбридж е за мнозина икона за стил, модел

...
Херцогинята на Кеймбридж е за мнозина икона за стил, модел
Коментари Харесай

6 тайни за стилизиране на косата от звезден стилист

Херцогинята на Кеймбридж е за мнозина икона за жанр, модел за подражателство. Тъй като тя постоянно съумява да наподобява съвършено, доста почитатели са сюрпризирани.

Фризьорът за кралски семейства Даниел Галвин приказва за разпоредбите за стайлинг, които следва Кейт Мидълтън. 

1. Блясък

Блестящата здрава коса е половината от триумфа на една прическа. Ето за какво, преди съществени събития, херцогинята употребява освен шампоан, само че и скраб. Добре изглеждащата коса би трябвало да има размер и да бъде мека. В допълнение, тази елементарна процедура ще накара къдриците да блестят.

2. Правилно сресване

Повечето дами стартират разресването от корените, само че това надалеч не е потребно за тях. Най-просто казано, ние просто чупим косата си. Винаги започвайте да се сресвате, като започнете от краищата, и последователно се придвижвайте към корените.

3. Грижа за скалпа

Ако скалпът не е здрав, не можете да разчитате на богат и първокласен тип на косата. Необходимо е усърдно да се почисти кожата, като се употребяват средства с резултат на надълбоко разчистване. Използват се от време на време, защото могат да изсушат кожата при постоянно измиване.

4. Топла забрадка

Не забравяйте да си извършите маски за коса и по-късно увийте добре с мека забрадка. Тогава топлината ще разреши на дейните субстанции да работят по-активно.

5. Правилна температура

Избягвайте честото изсушаване със сешоара! Сешоара би трябвало да се употребява единствено когато нямате време косата да изсъхне по натурален метод. Не загрявайте кожата; дръжте сешоара надалеч от косата си. Не настройвайте топлината!

6. Термична отбрана

Външната среда има негативен резултат върху положението на косата. Следователно отбраната на косата е една от нужните функционалности. Това могат да бъдат спрейове, балсами и маски, които не изискват изплакване.

Тези елементарни секрети ще ви оказват помощ да поддържате хубостта и здравето на косата си!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР