Херцогинята на Кеймбридж е прекрасна и любима на милиони жени

...
Херцогинята на Кеймбридж е прекрасна и любима на милиони жени
Коментари Харесай

Трите зодии, които носят харизмата на Кейт Мидълтън ВИДЕО

Херцогинята на Кеймбридж е прелестна и обичана на милиони дами по света. Много от тях желаят да наподобяват най-малко мъничко на брачната половинка на принц Уилям, която радва сърцата с всяка своя поява, написа Дарикнюз.

Има обаче 3 зодии, чиито представителки носят в себе си харизмата, излъчването и чара на Кейт Мидълтън и без да поставят огромни старания. Ето кои са те:

Козирог

Те са грациозни, имат жанр и класа и могат да накарат и дреха за един лев да им стои като облекло от водещ фешън бранд. Умеят да подготвят, само че в никакъв случай не се разкриват изцяло. Все отново и самата Кейт е зодия Козирог.

Телец

Те са величествени, женствени , феерични. Точно като херцогиня Кейт в прелестните си рокли, когато е на събитие или банкет. Усмихват се, само че загадъчно, тъй като един същински Телец в никакъв случай не издава всички свои мисли.

 сексапил ThinkStock/Getty Images

Лъв

Лъвиците умеят да притеглят извънредно бързо вниманието към себе си и да го задържат освен с хубостта си , само че и с остроумието и възприятието си за комизъм. Кейт Мидълтън също е известна с тези свои качества, по тази причина всички я боготворят.

 Кейт Мидълтън Guliver/Getty Images
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР