Херцогинята на Кембридж се появи в карирано сако и едноцветен

...
Херцогинята на Кембридж се появи в карирано сако и едноцветен
Коментари Харесай

Кейт заложи на бизнес стил за благотворително събитие

Херцогинята на Кембридж се появи в карирано сако и едноцветен панталон във виненочервено на събитие в Лондон.

37-годишната Кейт размени впечатляващите си рокли с необикновената визия по време на визитата си в Troubadour White City Theatre, предава Dir.bg.

Блейзърът е на стойност 620 паунда и марката Smythe е в листата на нейния свекът принц Чарлз. Тя обаче не го облича за първи път. През октомври предходната година тя още веднъж бе избрала същото сако. Според наблюдаващите панталоните за 345 паунда на марката Joseph са ново попълнение в дрешника на херцогинята.

Кейт носеше и бяла тениска и черен колан, комбиниран с обувките ѝ с висок пълен ток. Принц Уилям бе в една от обичаните си комбинации от тъмносин панталон и сако, риза в по-светъл нюанс, вратовръзка и кафяви велурени обувки.

През последните дни графикът на фамилията е много претрупан. Преди дни бе и Денят за възпоминание на жертвите от Първата международна война. На едно от събитията Кейт бе на един балкон с кралица Елизабет II и херцогинята на Корнуол - Камила, до момента в който Меган бе на различен балкон. Причината за това бе, че пространството е прекомерно малко за повече от три дами.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР