Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън разкри още един свой невероятен

...
Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън разкри още един свой невероятен
Коментари Харесай

Херцогиня Кейт проектира „необятна горска градина”

Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън разкри още един собствен необикновен гений – тя е проектирала „ необятна горска градина ” за ревюто на цветя в Челси. Целта й е да въодушеви фамилиите да излязат на открито и да схванат изгодите от общуването с природата.
               

A post shared by (@kensingtonroyal) on May 18, 2019 at 2:31pm PDT

В началото на годината херцогинята разкри за желанието си, само че в този момент тя сподели и резултата. Херцогинята е работила взаимно с ландшафтните архитекти Андре Дейвис и Адам Уайт и Кралското градинарско сдружение.
 
Всъщност градината е част от работата на херцогинята по ранно детско развиване. Според нея повече прекарано време навън оказва помощ на децата да порастват щастливи и здрави. Стремежът на Кейт е да подчертае изгодите за психическото и физическото богатство, които носи природата.
               

A post shared by (@kensingtonroyal) on May 19, 2019 at 2:31pm PDT

„ Въз основа на горските площи, градината ще се опита да пресъздаде за възрастните чувството за знамение и магия, които са имали като дребни деца ”, показват от двореца Кенсингтън.
 
В писмо до специалисти тя написа: „ Мога да схвана, че хората са нервни, когато търсят помощ и се опасяват от наказание. Това възприятие на изолираност може бързо да стане първостепенно и изтощително за всеки родител ”.
               

A post shared by (@kensingtonroyal) on May 19, 2019 at 2:31pm PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР