Херцогинята на Кембридж Катрин представи на семейството си - принц

...
Херцогинята на Кембридж Катрин представи на семейството си - принц
Коментари Харесай

Кейт показа градина в Челси, проектирана от нея

Херцогинята на Кембридж Катрин показа на фамилията си - принц Уилям и трите им деца Джордж, Шарлот и Луи, градина в Челси, проектирана от нея. 

Това е " необятна горска градина ", създадена за ревюто на цветя в Челси " Chelsea Flower Show ", споделя Би Би Си. Целта на градината е била да вдъхнови семействата да излязат навън и да възстановят връзката си с природата.

В началото на 2019 година херцогинята разкри за желанието си, а сега показа и резултата. Тя е работила съвместно с ландшафтните архитекти Андре Дейвис и Адам Уайт и Кралското градинарско сдружение.

Градината е част от работата на херцогинята по ранно детско развиване. Според нея повече прекарано време навън оказва помощ на децата да порастват щастливи и здрави. Стремежът на Кейт е да подчертае изгодите за психическото и физическото богатство, които носи природата.
 
" Въз основа на горските площи, градината ще се опита да пресъздаде за възрастните усещането за знамение и магия, което са имали като дребни деца ", показват от двореца Кенсингтън.
 
В писмо до специалисти тя написа: " Мога да схвана, че хората са нервни, когато търсят помощ и се опасяват от наказание. Това възприятие на изолираност може бързо да стане първостепенно и изтощително за всеки родител ".

Катрин е взела участие тясно в плана през цялото време и постоянно е посещавала мястото преди събитието, което се открива във вторник. Пространството включва дървена къщурка, водопад, имитация на селски двор и лагерен огън, както и пънове на дървета, стъпаловидни камъни и кух фураж, на който да си играят деца.

Градината също по този начин разполага с обичаните цветя на принцеса Даяна, незабравки, както и здравец, растението огромна винка, астранция, папрат, ягодови растения и ревен.

Рециклираният дървен материал от пристанището в Саутенд е бил употребен за основаването на платформата тераса.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР