Херцогиня Кейт Мидълтън знае отлично как да опъва нервите на

...
Херцогиня Кейт Мидълтън знае отлично как да опъва нервите на
Коментари Харесай

Грандиозен скандал набира скорост в кралското семейство! В основата са Кейт Мидълтън и кралицата

Херцогиня Кейт Мидълтън знае чудесно по какъв начин да опъва нервите на кралската фамилия. Очевидно това й се удава съвършено, тъй като го направи и в този момент, макар радостния мотив с новото бебе в фамилията.

Именно тематиката за бебето се е трансформирала в нов мотив за спор сред Катрин и кралицата.

Причината е, че дамата на принц Уилям този път има желание да кръсти детето си на своята майка, а не на някой от кралството.

Кейт Мидълтън уважавала и обичала доста майка си Карол и тъкмо по този начин считала да кръсти третата си рожба, в случай че е момиче. Друг вид, който обмисляла, е Каролин.

Това съществено подразнило Елизабет Втора, която към този момент един път претърпя непълен удар с името на предното дете на Уилям и Кейт. То бе кръстено Шарлот Елизабет Даяна, което не се хареса на кралицата, тъй като тя искаше да носи единствено нейното име, а не и на принцеса Даяна, с която въобще не се разбираше.

Сега прабабата на задаващото се дете търпи нов удар. Затова тя се надявала бебето да се окаже момче. Тогава ще се търси друго име, само че няма да е това на майката на Кейт.

За Карол Мидълтън по принцип се написа и приказва, че е доста властна жена. Нищо чудно тя да е предиздвикала щерка си да избере това име за бъдещото си дете.

Очаква се въпросното малко дребосъче да се появи на бял свят идната пролет. То ще бъде под номер 3 измежду наследниците на принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР