Херцогиня Катрин отново зарадва почитателите си с изненадваща поява. Бременната

...
Херцогиня Катрин отново зарадва почитателите си с изненадваща поява. Бременната
Коментари Харесай

Херцогиня Катрин очарова със стил в Лондон

Херцогиня Катрин още веднъж зарадва феновете си с изненадваща поява. Бременната херцогиня на Кембридж се причисли към брачна половинка си принц Уилям и неговия брат Хари на спортно мероприятие в Лондон, оповестиха от двореца Кенсингтън.

Херцогинята изглеждаше безупречно в тесни черни дънки, комфортни есенни боти и наследник блейзър. Есенният тоалет Кейт бе съчетала с типичните за нея лек грим и непретенциозни къдрици.

Това е третата изява на брачната половинка на принц Уилям откогато от двореца Кенсингтън оповестиха бременността ѝ. Триумфалното ѝ завръщане беше на банкет по случай Световния ден на психологичното здраве в Бъкингамския замък. След това херцогиня Катрин показва пленителния си сексапил, като танцува с мечето Падингтън на лондонската гара Падингтън, където се организираше събитие с присъединяване на 130 деца от разнообразни благотворителни организации.
24
Преди дни стана ясно, че третото бебе на Уилям и Кейт се чака да се роди през април. Новината беше доказана в формалните профили на двореца Кенсингтън в обществените мрежи.
24 24
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР