Херцогиня Катрин отново зарадва почитателите си с изненадваща изява. Бременната

...
Херцогиня Катрин отново зарадва почитателите си с изненадваща изява. Бременната
Коментари Харесай

Херцогиня Катрин очарова със стил в есенен Лондон

Херцогиня Катрин още веднъж зарадва феновете си с изненадваща изява. Бременната херцогиня на Кембридж се причисли към брачна половинка си принц Уилям и неговия брат Хари на спортно мероприятие в Лондон.

Очарователната Кейт, която до неотдавна се въздържаше от публични прояви поради тежка форма на утринно гадене, беше съобразила облеклото си с есенния студ в английската столица.

Херцогинята изглеждаше безупречно в тесни черни дънки, комфортни есенни боти и наследник блейзър от Philosophy Di Lorenzo Serafini. Есенният тоалет Кейт съчета с типичните за нея лек грим и непретенциозни къдрици.

Това е третата изява на брачната половинка на принц Уилям откогато от двореца Кенсингтън оповестиха бременността ѝ. Триумфалното ѝ завръщане беше на банкет по случай Световния ден на психологичното здраве в Бъкингамския замък.

След това херцогиня Катрин показва пленителния си сексапил, като танцува с мечето Падингтън на лондонската гара Падингтън, където се организираше събитие с присъединяване на 130 деца от разнообразни благотворителни организации.

Само преди дни стана ясно, че се чака третото бебе на Уилям и Кейт да се роди през април. Новината беше доказана в формалните профили на двореца Кенсингтън в обществените мрежи.

Вижте още за една от обичаните ни кралски двойки:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР