Херцогиня Катрин е една от най-обсъжданите светски знаменитости. Тя отдавна

...
Херцогиня Катрин е една от най-обсъжданите светски знаменитости. Тя отдавна
Коментари Харесай

Вижте великолепните бижута на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин е една от най-обсъжданите всемирски звезди. Тя от дълго време е покорила всички със своя обикновен и грациозен жанр. Част от него са превъзходните й бижута, които акцентират хубостта й.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА БИЖУТАТА НА КЕЙТ МИДЪЛТЪН

През 2010 година, когато връзката сред Кейт и принц уилям беше доста сериозна и продължителна, новината за техния годеж и идна женитба обиколи света. В чест на щастливото събитие принцът подари на Кейт 12-каратов пръстен със сапфир, който е декориран с 14 дребни брилянти. Това е обичаният пръстен на херцогинята на Кеймбридж.

Кейт Мидълтън: Не съм съвършена, гримирана съм

Голите фотоси на Кейт Мидълтън още веднъж са на дневен ред

Това украшение минава у нея по завещание от принцеса Даяна, който го е носила на своята женитба през 1981 година Пръстенът е направен от бижутерийна къща Garrard и е коствало 60 000 $ по това време.

През 2011 година Кейт Мидълтън и принц Уилям публично узакониха своите връзки. По този случай тя постави сватбена халка, направена от валийско злато. Тя е много елементарна спрямо останалите й декорации. За сметка на това всекидневно припомня на Кейт за най-важното в живота й.

All The Sentimental Jewellery Prince William Has Given Kate Middleton Over The Years https://t.co/EIFoz3Dmbd pic.twitter.com/4qWHzVU0WA
— ELLEUK (@ELLEUK) July 12, 2017
ВИЖТЕ 10 РЕШЕНИЯ НА КЕЙТ МИДЪЛТЪН, "РАЗБИЛИ " КРАЛСКИЯ ПРОТОКОЛ

Само няколко месеца преди сватбата принц Уилям подари на своята годеница обици, които припомнят едно към едно годежния пръстен. Те също са минали по завещание у Кейт от майката на Уилям. Принцеса Даяна ги е носила на доста значими случаи, а херцогинята бе видяна с тях през 2011 година, когато посети Канада.

В края на 2011 година, в навечерието на Коледа, херцогинята бе видяна с обеци от зелен аметист и брилянти.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР