Херцогиня Катрин е една от най-обсъжданите светски знаменитости. Тя отдавна

...
Херцогиня Катрин е една от най-обсъжданите светски знаменитости. Тя отдавна
Коментари Харесай

Ослепителните бижута на Кейт, подарени й от Уилям

Херцогиня Катрин е една от най-обсъжданите всемирски звезди. Тя от дълго време е покорила всички със своя грациозен жанр. Част от него са бижутата за десетки хиляди долари, които й е подарил нейният брачен партньор принц Уилям. За никого не е загадка, че той обича да глези своята половинка.

Още след първата година от връзката им Кейт бе видяна с същинско викторианско богатство - пръстен от розово злато, декориран с два типа камъни: гранат и перла. Много алегоричен подарък от принц Уилям, тъй като перлата дава отговор на рождения му месец, а гранатът е знаков камък за Кейт.

През 2010 година Уилям и Катрин оповестиха публично годежа си. В чест на щастливото събитие английският принцът подари на Кейт 12-каратов пръстен със сапфир, декориран с 14 дребни брилянта, същият пръстен, който Чарлз даде на Даяна през 1981 година Уилям съобщи, че пръстенът е доста специфичен за него и фактът, че е го е подарил на обичаната си, е бил неговият метод да се увери, че майка му не отсъства този ден.
 Кейт годежен пръстен Guliver/Getty Images
Кейт Мидълтън има един чифт обеци, които се съчетават съвършено с годежния ѝ пръстен. Те също са принадлежали на принцеса Даяна. Катрин ги е получила като подарък от Уилям през 2011 година, малко преди сватбата им. Обеците са считани за „ най-ценните “ бижута на Даяна.
 Кейт обеци Guliver/Getty Images
На 29 април 2011 година английският принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха в Уестминстърското абатство на обилна гала. Сватбената халка на херцогинята бе направена от уелското злато, което принадлежи на кралското семейство.
 Кейт женитба Guliver/Getty Images
Твърди се, че след раждането на принц Джордж херцогинята на Кеймбридж е получила халка, покрита с ред диаманти като подарък от Уилям.

За да благодари на брачната половинка си, че го е дарила с приказна принцеса, Уилям купил на херцогинята чифт след раждането на Шарлот обеци KiKi McDonough с аметист и турмалин.

Неотразимата Кейт с тиарата на Даяна и бижутата на Елизабет (СНИМКИ/ВИДЕО)

През юли тази година херцогиня Катрин още веднъж се трансформира в звездата на вечерта по време на банкет в чест на испанския крал Фелипе Шести и брачната половинка му Летисия в Бъкингамския замък. Кейт носеше солидна огърлица от рубини и диаманти, съчетани с диамантени обици, както и тиара от диаманти и перли.

СНИМКИ: ХЕРЦОГИНЯ КАТРИН КАТО ПРИНЦЕСА ОТ ПРИКАЗКИТЕ

Огърлицата и обиците са брачен подарък за кралица Елизабет Втора от родителите ѝ, отбелязва Vogue. Говори се, че комплектът е носен за последно през 80-те години на предишния век.
@WWKD_Official @WhatKateWore @HRHKateBlog This colour looks amazing on HH Duchess Catherine. Is it Jenny Packham? pic.twitter.com/9WFciYu3ui
— Lady Cecily Neville (@LadyCecilyNevil) July 12, 2017 Lover's Knot - красивата тиара на главата на Кейт пък се оказа обичаната на починалата принцеса Даяна – майката на принц Уилям.
Kate Middleton paid tribute to Princess Diana by wearing her favourite tiara to the state banquet https://t.co/BI3JglHXlO pic.twitter.com/S6KJz4iXo4
— Grazia UK (@GraziaUK) July 13, 2017
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР