Херцогът на Йорк принц Андрю се поклони днес пред тленните

...
Херцогът на Йорк принц Андрю се поклони днес пред тленните
Коментари Харесай

Великобритания ще отдаде тази вечер почит на Елизабет II с минута мълчание

Херцогът на Йорк принц Андрю се поклони през днешния ден пред тленните остатъци на майка си, кралица Елизабет Втора, а довечера, в 20 часа локално време, Обединеното кралство ще резервира минута безмълвие в нейна памет.
Прочетете още
Хората са приканени да създадат това вкъщи, пред входа на жилището си, на улицата или на бдения и публични събития, предават международните медии. Началото на часа за размисъл ще бъде обещано със звъна на Биг Бен. Една минута по-късно, в 20,01 часа още един удар ще означи краят на часа безмълвие.

Принц Андрю е последният член на кралското семейство, който отдаде респект на майка си. Той посочи нейните " познания и безгранична мъдрост ".

И през днешния ден в Лондон продължава да се вие голяма опашка от искащи да се сбогуват с кралицата. Ковчегът й ще остане за поклонение в Уестминстър хол до 6,30 часа на следващия ден. Хората бяха предизвестени да не се редят повече, тъй като се чака по 13 часа и повече. Очаква се управляващите да решат по кое време достъпът до опашката да бъде спрян.

В Обединеното кралство не престават да идват задгранични водачи, които на следващия ден ще участват на погребалната работа за кралицата в Уестминстърското абатство.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР