Херцогът на Съсекс се адаптира към безсънни нощи и смяна

...
Херцогът на Съсекс се адаптира към безсънни нощи и смяна
Коментари Харесай

Принц Хари: „Обожавам свекърва си, не си представям живота без сина ми“

Херцогът на Съсекс се приспособява към безсънни нощи и промяна на памперси, само че наподобява, че бащинството много му харесва.

Освен че получи дарове за дребния Арчи, по време на вчерашното си посещаване на Детската болница в Оксфорд принц Хари показа някои детайлности за родителството с майката на две деца Ейми Шулард.

 принц Хари Getty

Тя споделя пред публицисти: „ Хари ме попита дали щерка ми Ида, която е на 10 седмици, е завършила с бурния интервал, когато бебетата са начумерени през първите 10 седмици – и е по този начин. Той сподели, че привиква с бебето и по какъв начин Арчи се вписва в фамилния живот. Сподели, че към този момент го усеща като част от фамилията и не може да си показа своя живот без сина си. “

Докато принц Хари и Меган Маркъл привикват с ролята на родители, двамата разчитат на помощ от майката на херцогинята – Дориа Рагланд , която дойде във Англия в навечерието на раждането.

 принц Хари Getty

Източник на “Entertainment Tonight” твърди, че Дориа оказва помощ собственоръчно на щерка си в грижите , а Хари споделя, че „ изцяло обожава “ своята свекърва и счита за „ доста специфичен “ тазгодишния Ден на майката (американският празник беше в неделя), отпразнуван в компанията на новото си семейство.

Според същия източник Дориа в скоро време няма желание да се откри за непрекъснато в Англия , само че възнамерява да остане там още няколко седмици във Фрогмор Котидж. Твърди се, че по-късно предстоят продължителни визити.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР