Херцогът на Съсекс пристигна в Балморал около 2 часа след

...
Херцогът на Съсекс пристигна в Балморал около 2 часа след
Коментари Харесай

Той закъсня: Принц Хари не успя да се сбогува с баба си

Херцогът на Съсекс дойде в Балморал към 2 часа след формалното оповестяване на гибелта на Елизабет II .

Така Хари не съумя да се сбогува с баба си , към която беше мощно завързан. Той е потеглил към Шотландия, като отменил благотворителните си задължения във Англия незабавно щом му е било обявено, че здравето на владетелката се е влошило. Хари и Меган са на Острова, а визитата им съответства с кончината на кралицата .
 
 принц Хари Guliver/Getty Images
Принцът не бе съпроводен от брачната половинка си Меган Макръл. В Балморал Хари ще се причисли към останалите членове на кралското семейство, които скърбят за гибелта на Елизабет II.

В момента херцогът е в извънредно обтегнати връзки с татко си - новия крал Чарлз III, както и с брат и престолонаследник на короната принц Уилям, настояват английските медии. Напрежението в кралската фамилия бе провокирано от решението на Хари и Меган да изоставен кралството и да се открият в чужбина. След като отпътуваха в Съединени американски щати, двамата дадоха няколко изявленията, които бяха тълкувани като много уязвителни към фамилията.
 
 принц Хари Guliver/Getty Images

Въпреки това, по всичко личеше, че кралицата не се сърди на внука си . Хари постоянно разказваше по какъв начин приказва с нея чрез новите интернет технологии, както и че нейно величество в никакъв случай не не помни да изпрати дарове за сина му Арчи и щерка му Лилибет. Момиченцето е кръстено на починалата си прабаба - точно това е било обръщението към кралицата, до момента в който към момента е била дребна принцеса .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР