Херцогът на Съсекс принц Хари казва, че иска да си

...
Херцогът на Съсекс принц Хари казва, че иска да си
Коментари Харесай

Предателството на двореца: Хари с ново взривоопасно интерв...

Херцогът на Съсекс принц Хари споделя, че желае „ да си върне “ татко си и брат си по време на изявление за английския ефирен канал Ай Ти Ви, което би трябвало да бъде излъчено тази неделя, два дни преди публикуването на записките му, съобщи ДПА.

В настрана изявление за американския канал Си Би Ес, което би трябвало да бъде излъчено в същия ден, Хари също по този начин подлага на критика Бъкингамския замък, че не е съумял да отбрани него и брачната половинка му, преди те да се отдръпват като пълноправни членове на кралското семейство.

И двете медии пуснаха авансово фрагменти от диалозите на херцога, преди цялостните изявленията да бъдат излъчени в ефирен ефир.

В изявлението по Ай Ти Ви принц Хари споделя на водещия Том Брадби:

„ Нямаше потребност да се стига чак до такава степен “, преди да добави „ Искам семейство, а не институция “.
Принцът споделя още, че „ по им отърва да ни имат за нещо като като злодеи “ и „ не са посочили безусловно никакво предпочитание за помиряване “, макар че не излиза наяве кого тъкмо има поради.
Водещият Том Брадби е някогашен кралски сътрудник и сегашен водещ на „ Новините в 10 “ по Ай Ти Ви. Той е персонален другар на херцозите на Съсекс и преди този момент ги е  интервюирал за документален филм за тяхното турне в Африка през 2019 година

 
Междувременно принц Хари споделя пред Андерсън Купър от Си Би Ес за „ измяната “ на Бъкингамския замък:

„ Всеки път, когато се пробвах да подхваща нещо поверително, имаше брифинги, приключване на информация и скалъпяване на истории против мен и жена ми “.
„ Семейният лозунг е „ Никога не се оплаквай, в никакъв случай не се обяснявай “, само че това е просто едно мото, споделя принцът и прибавя:

„ Така че, когато през последните шест години от двореца ни споделят „ не можем да създадем изказване, с цел да ви защитим “, само че го подхващат за други членове на фамилията, тогава мълчанието е към този момент изменничество. “
Си Би Ес дефинира цялото изявление като " разголващо ", а автобиографията на Хари като " взривоопасна ". Книгата, озаглавена „ Резервен “, следва да излезе на 10 януари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР