Херцогът на Съсекс коментира публично оттеглянето си като старши член

...
Херцогът на Съсекс коментира публично оттеглянето си като старши член
Коментари Харесай

Първата откровена реч на Хари след оттеглянето: „Решението не беше лесно, но нямахме друг избор“

Херцогът на Съсекс разяснява обществено отдръпването си като старши член на кралското семейство дружно с Меган Маркъл откакто стана ясно, че двойката публично се отхвърля от купите си.

Вчера по време на вечеря за поддръжници на благотворителната му организация Sentabale в Лондон принц Хари благодари на присъстващите за поддръжката им през годините, изключително след гибелта на майка му, принцеса Даяна. Той твърди, че „ не е имал друга алтернатива “, с изключение на да се откаже от ролята си в кралското семейство.

„ Преди да стартира, би трябвало да кажа, че единствено мога да си показва какво сте чули или може би прочели през последните няколко седмици. Затова желая да чуете истината от мен – доколкото мога да споделя, не като принц или херцог, а като Хари, същия човек, който доста от вас са гледали по какъв начин пораства през последните 35 години, само че с по-ясен взор “ , споделя той.

„ Обединеното кралство е моят дом и мястото, което обичам. Това в никакъв случай няма да се промени. Пораснах, чувствайки поддръжката на толкоз доста от вас, и станах очевидец по какъв начин приехте Меган с отворени прегръдки при типа на любовта и щастието, за което съм се надявал през целия ми живот. Най-накрая, вторият наследник на Даяна се ожени, ура! “, а думите му разсмяха публиката.

„ Знам още, че сте ме опознали задоволително през всичките тези години, с цел да се доверите, че дамата, която избрах за брачна половинка, споделя същите полезности като мен, и в действителност е по този начин. А тя е същата жена, в която се влюбих. “

Хари продължава речта си с значимия фамилен избор: „ Решението, което взех за отдръпването си дружно със своята брачна половинка, не направих елементарно. То лиши доста месеци разискване след доста години провокации. И знам, че не всеки път съм постъпвал вярно, само че докъдето стигаме, в действителност нямаше различен избор. Това, което желая да изясня, е, че ние не си тръгваме, а сигурно не се отдръпваме от вас. “

 Меган и Хари Getty

„ Надеждата ни е да продължим да служим на кралицата, Обединените народи и моите военни партньорства, само че не и с обществено финансиране. За страдание, това не беше допустимо. Приех го, знаейки, че то не трансформира това кой съм или какъв брой предан съм, само че се надявам, че ви оказва помощ да разберете до какво се стига, и че ще отдалеча фамилията ми от всичко, което в миналото съм познавал, с цел да пристъпя напред към това, което се надявам да бъде по-мирен живот “, споделя още той.

View this post on Instagram
at tonight’s dinner for supporters of Sentebale in London Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jan 19, 2020 at 2:00pm PST

Речта му идва ден откакто Елизабет Втора направи изказване за заключението от полемиките за отдръпването на Меган и Хари от кралските си отговорности. Вижте го тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР