Херцогът на Кеймбридж - принц Уилям разкри, че тайно е

...
Херцогът на Кеймбридж - принц Уилям разкри, че тайно е
Коментари Харесай

Уилям и Кейт тайно подкрепяли уязвими хора в кризата

Херцогът на Кеймбридж - принц Уилям разкри, че скрито е отговарял на разнообразни хора в потребност, потърсили помощ на денонощната телефонна линия за текстови известия , създадена от неговата Кралска фондация.

37-годишният принц Уилям и 38-годишната Кейт Мидълтън организираха видеочат с доброволци в разнообразни елементи на страната , с цел да им благодарят за поддръжката по време на пандемията с ковид. Повод за събитието бе Седмицата на доброволците, заяви Дейли Мейл.
               

A post shared by (@kensingtonroyal) on Jun 5, 2020 at 2:30pm PDT

Погледите на обществото, обаче, бяха привлечени от бялата дантелена риза, която херцогинята бе облякла, а запалянковци даже откриха и марката, и цената на дрехата. Впоследствие се оказа, че ризата не е нова и херцогинята я е обличала и преди по време на градинско празненство предишния май.

Кейт също е пособия на хора в потребност и е взела участие в чатове с хора под карантина или самоизолирали се.

Кралската двойка отхвърли да заяви дали въпреки всичко са пуснали децата си на учебно заведение, а Уилям се оплака, че има усложнения с домашното по математика на сина си Джордж.

Кейт и Уилям са едни от общо 2000-те доброволци, които са подготвени да подкрепят хора в разнообразни сложни обстановки.

A post shared by (@kensingtonroyal) on May 21, 2020 at 2:31pm PDT

Стартирането на спешната линия лиши съвсем 3 млн. паунда от бюджета на двойката, като за това те получиха помощ и от принц Хари и брачната половинка му Мегън.

За година докладът на Фондацията сочи, че са извършени над 300 000 диалога сред доброволци и хора, нуждаещи се от психологична помощ, като към 65% от търсещите помощ са на възраст под 25 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР