Херцогът на Кеймбридж – принц Уилям изпрати специално послание до

...
Херцогът на Кеймбридж – принц Уилям изпрати специално послание до
Коментари Харесай

Принц Уилям поздрави британските футболистки

Херцогът на Кеймбридж – принц Уилям изпрати особено обръщение до британския футболен тим. Принц Уилям, като президент на Футболната асоциация, поздрави женския народен тим за достигането му до еврофинала след победа над Швеция с 4:0.

" Поздравления, лъвици! Цялата страна е доста горда с всичко, което постигнахте. Ние имаме вяра във вас и ще бъдем с вас през целия път! ", напиша в своя профил в обществената мрежа Twitter принц Уилям. В края на поздравлението стои буквата " W " - персоналният автограф на херцога на Кеймбридж.
 27 юли 2022 | " Демократична България " ще насочи предложение на " Продължаваме промяната " за взаимно явяване на предварителните...
Принц Уилям е огромен почитател на футбола. В началото на юли той разгласи, че ще следи от близко присъединяване на женския тим на Англия на шампионата. „ Предстои едно вълнуващо футболно лято и цялата страна ще ви поддържа! “, написа тогава принцът в обществените мрежи.

През юни херцогът на Кеймбридж посети професионалните спортистки в подготвителния им лагер и разгласява фотография, отбелязвайки, че тимът въодушевява идващото потомство девойки да играят футбол.

Тази година Уилям с децата си прекарват ваканциите си не в чужбина, а вкъщи във Англия. Това решение евентуално се дължи на сериозната подготовка за дълго чаканото пренасяне от двореца Кенсингтън в Уиндзор. Съвсем скоро принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и трите им деца - деветгодишният принц Джордж, седемгодишната принцеса Шарлот и четиригодишният принц Луис ще се настанят до кралицата, която в този момент живее непрекъснато в замъка Уиндзор. Наследниците на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще стартират да учат в ново учебно заведение тази есен.

Родителите на Кейт Мидълтън и брат й Джеймс също ще могат да се виждат по-често с родственици. Те живеят единствено на 40 минути от Уиндзор.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР