Херцогът на Единбург и съпруг на кралица Елизабет II Филип

...
Херцогът на Единбург и съпруг на кралица Елизабет II Филип
Коментари Харесай

Защо принц Филип едва не пропусна сватбата на Хари?

Херцогът на Единбург и брачен партньор на кралица Елизабет II Филип бе фотографиран на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл със посинено око. Оказва се, че този факт има напълно разумно пояснение - принцът претърпял случай единствено няколко дни преди въпросната гала.
96-годишният Филип паднал тежко до момента в който се къпе и спукал ребро. Ужасната акцидент идва напълно скоро откакто той захвърли патериците след интервенция на бедрената става, отбелязва express.co.uk.
Въпреки новото приключение принцът освен не се замислил дали да участва на сватбата, само че и отказал всякаква помощ при напредването си.

Принц Филип е " стоманен херцог ". Фрактурите на ребрата са много мъчителни, защото те се движат, когато мърдаме, дишаме и приказваме, споделя лекуващият го доктор.
Семейният биограф Пени Юнор разказва наличието на церемонията в църквата като " изцяло героично ". " Като се има поради, че той е 96-годишен и интервенцията беше единствено преди шест седмици, мисля, че това демонстрира какъв брой невероятен човек е той. Това значи доста за принц Хари. Той е извънредно завързан към дядо си ", споделя тя.
Снимки: Getty Images/Guliver
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР