Херцогът и херцогинята на Съсекс вероятно няма да се присъединят

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс вероятно няма да се присъединят
Коментари Харесай

Хари и Меган по-скоро НЯМА да присъстват на семейната КОЛЕДА

Херцогът и херцогинята на Съсекс евентуално няма да се причислят към кралското семейство в Сандрингам за първата им Коледа без кралицата. Предполага се, че крал Чарлз е поканил Меган и Хари, които остават " доста обичани " членове на фамилията, макар че се отхвърлиха от кралските отговорности преди съвсем три години. Но източник, непосредствен до краля, съобщи: " Малко евентуално е те да участват ".

За първи път Чарлз провежда годишното фамилно събиране и коледната отмора в частното имение в Норфолк. Там ще бъдат и принцът и принцесата на Уелс, които ще отседнат в близкия Анмър Хол - домът, който им е възложен от кралицата. Очаква се и други членове на фамилията да се причислят към краля и кралицата-консорт по време на разходката им до църквата в сутринта на Коледа.

В кралското семейство ще има хора, които ще въздъхнат с облекчение, в случай че Съсекс изпратят своите съжаления. След като Меган разказа погребението на починалата кралица като " комплицирано ", наличието на Меган и Хари над пайовете с кайма може да не се одобри добре.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР