Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха на сцената на

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха на сцената на
Коментари Харесай

„Чувстваме се много горди“: Меган Маркъл и принц Хари с важна награда и вдъхновяваща реч

Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха на сцената на премиите NAACP Image Awards в събота, с цел да получат президентската премия в символ на самопризнание за особено достижение и отличена социална работа. Минали носители на оценката са Мохамед Али, Джеси Джаксън, Колин Пауъл, Кондолиза Райс, Леброн Джеймс и Риана.

Наградите NAACP Image Awards са годишна гала по връчване на награди от основаната в Съединени американски щати Национална асоциация за прогрес на цветнокожите хора (NAACP) в чест на изключителни осъществявания в киното, малкия екран, театъра, музиката и литературата.

Чрез своята фондация Archewell, която стартираха през 2020 година, Хари и Меган поддържаха напъните за справяне с пандемията от COVID-19 и концентрираха вниманието си върху придвижването Black Lives Matter и битката за расова правдивост.

По време на речта си Хари благодари на общността на чернокожите, че „ ме посрещна толкоз топло “ , до момента в който Меган, която докара майка си Дория Рагланд на награждаването, сподели, че „ не може да бъде по-горда “.

„ Вдъхновяващо е да се мисли за наследството на премиите Image Awards, които започнаха малко след приемането на Закона за гражданските права от 1964 година и Закона за правото на глас от 1965 година “, сподели Меган , откакто двойката излезе дружно на сцената. „ Днес можем да продължим това завещание, като възстановим федералната отбрана на гласуването в нашата страна и продължим работата на колоси за цивилен права като починалия Джон Луис. “

„ Ние сме толкоз надълбоко смирени, че сме тук в компанията на толкоз доста известни наградени. “

Хари добави: „ Преди да стартира, бихме желали да почетем народа на Украйна, който незабавно се нуждае от нашата непрекъсната поддръжка като световна общественост. Също по този начин дублирам голямата си признателност за довечера, както за тази премия, по този начин и за тази общественост, че ме посрещна толкоз топло. Мисля, че е безвредно да се каже, че пристигам от доста друг генезис от моята невероятна брачна половинка, само че животите ни бяха събрани по някаква причина. Споделяме ангажимент за живот на работа, отговорност за битка с несправедливостта и религия, че най-често подценяваните са най-важните за слушане. “

Тогава Меган добави: „ И не бих могла да бъда по-горда, че вършим тази работа дружно. Преместихме се в Калифорния, моят щат, малко преди убийството на Джордж Флойд. За Черната Америка тези 9 минути и 29 секунди се издигнаха над времето, призовавайки епохи от нашите неизлекувани рани. През идващите месеци, до момента в който брачният партньор ми и аз разговаряхме с общността за цивилен права, ние и организацията ни се ангажирахме да осветлим тези, които предизвикват расовата правдивост и прогрес. “

Появата на премиите бележи първия огромен холивудски миг на Меган и Хари, откогато се реалокираха в Калифорния през 2020 година Други присъстващи на премиите бяха Зендая, Мери Джей Блайдж, Майкъл Страхан, Тифани Хадиш, Куестлав, Морган Фрийман, Кери Уошингтън и други.

Меган и Хари, които са родители на 2-годишния Арчи и 8-месечната Лили , направиха няколко обществени изяви, откакто се реалокираха в Калифорния, където Меган е родена и израснала. В началото на пандемията те се включиха непринудено в региона на Лос Анджелис, като носеха храна на нуждаещите се и помагаха за връщане на децата към учебно заведение.
 Принц Хари и Меган Маркъл на аления килим в Ню Йорк  Принц Хари и Меган Маркъл на аления килим в Ню Йорк  Принц Хари и Меган Маркъл на аления килим в Ню Йорк  Принц Хари и Меган Маркъл на аления килим в Ню Йорк
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР