Херцогът и херцогинята на Съсекс се очаква да пристигнат днес

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс се очаква да пристигнат днес
Коментари Харесай

​Принц Хари и Меган пристигат на четиридневно посещение в Нова Зеландия

Херцогът и херцогинята на Съсекс се чака да дойдат през днешния ден на посещаване в Нова Зеландия - последната спирка в тяхната 16-дневна обиколка в Южния Тихи океан, съобщи Асошиейтед прес.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Принц Хари и брачната половинка му Меган ще прекарат четири дни в Нова Зеландия, където ще се срещнат с министър-председателката Джасинда Ардърн, ще се разходят в един от националните паркове, ще се срещнат с младежи, които се образоват в региона на киноиндустрията.
 Хари и Меган отхвърлиха ВИП-местата на Игрите Хари и Меган отхвърлиха ВИП-местата на Игрите "Инвиктус " и седнаха измежду почитателите
Принц Хари и брачната половинка му Меган отхвърлиха ВИП-ложите на Игрите "Инвиктус " в Сидни и седнаха измежду почитателите, с цел да следят заключителната част от игри...

Двойката ще дойде със същия аероплан, с който ще се върнат в страната си участниците в игрите " Инвиктус " в Сидни, учредени от Хари през 2014 година Игрите дават опция на заболели и ранени военнослужещи и ветерани опцията да се състезават в спортове като баскетбол с инвалидни колички.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР