Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Кралското бебе Арчи направи първата си публична изява

Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл заведоха четиримесечния си наследник Арчи на среща с архиепископ Дезмонд Туту в Кейптаун. Това е първата обществена изява на кралското бебе от неговото раждане през май.

 © БГНЕС
За наслада на наблюдаващите, принц Хари и брачната половинка му Меган влязоха във Фондацията за завещание на Дезмънд и Лия Туту, носещи усмихнатия Арчи.

Семейството кацна в Кейптаун в понеделник за 10-дневно пътешестване в Южна Африка и други страни в района.

Кралското бебе не взе присъединяване в изявите на родителите си, до момента в който не беше заведен на чай с една от емблематичните фигури на антипартейда в Южна Африка.

Архиепископ Туту и брачната половинка му Лия излязоха да поздравят тримата си посетители при идването им, а Туту целуна бебето по челото.

Възрастните споделиха подбор от сладкиши, украсени с думите " мир ", " независимост " и " задоволително е задоволително " по отношение на митингите против насилието сред половете, извършени този месец.За Арчи имаше специфична бисквита във формата на сърце с изписано негово име.
 © БГНЕС          Крачетата на новороденото кралско бебе Арчи като привет за Деня на майката Крачетата на новороденото кралско бебе Арчи като привет за Деня на майката
Принц Хари и брачната половинка му Мегън Маркъл избраха любопитен метод да отбележат американския Ден на майката. Двойката разгласява в "Инстаграм " фотография на Ме...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР