Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Хари и Меган направили ремонт за 2,4 млн. лири

Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл са реновирали дома си Фрогмор Котидж в Уиндзор до момента за 2,4 млн. лири, които идват от английските данъкоплатци. Това демонстрират кралските сметки, които излязоха през вчерашния ден, представени от Би Би Си. 

Фрогмор Котидж е бил трансфорат в общ парцел за Хари и Меган от пет обособени домове. 

Двойката, която се реалокира да живее от Кенсингтънксия замък през април преди раждането на сина им Арчи, е платила средства и от своя джоб. 

Общият грант от хазната, който кралица Елизабет II и семейството ѝ могат да похарчат, е бил 82,2 милиона лири за 2018-19 година и 1,24 лири на човек от популацията в Обединеното кралство, осведоми Българска телеграфна агенция.

Британското кралско семейство е коствало на данъкоплатците 67 млн. лири през предходната финансова година

Ремонтът на къщата на Хари и Меган, който коства 2,4 млн. лири, още не е приключен, заяви Мирър. Той тече към този момент половин година, като включва замяна на носещите греди на покрива и цялата електрическа апаратура. За първокласните елементи като описвания от английските медии " плаващ под " и студио за йога, Хари и Меган заплащат от личния си джоб.

Принцът и брачната половинка му живеят в къща, издигната през 19-ти век, намираща се на територията на замъка Уиндзор западно от Лондон.

Смята се, че кралица Елизабет II е огромна привърженичка на концепцията младото семейство да се настани във Фрогмор Котидж и постоянно се осведомявала до каква степен е стигнал ремонтът.
Досега Хари и Меган живееха в къща в границите на двореца Кенсингтън в Лондон, където живее братът на Хари, принц Уилям със фамилията си. Но откогато се ожениха, Хари и Меган вървят по собствен път. Двамата се изнасят от Кенсингтън, а неотдавна беше оповестено и че се отделят от благотворителната фондация, която споделяха с Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР