Херцогът и херцогинята на Съсекс отново ще бъдат главни герои

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс отново ще бъдат главни герои
Коментари Харесай

Нов филм за принц Хари и Меган Маркъл – ето кои актьори ще играят кралската двойка

Херцогът и херцогинята на Съсекс още веднъж ще бъдат основни герои във филм на телевизионната мрежа Lifetime, a този път продукцията ще споделя за първата година от живота им като семейство.

След „ Хари и Меган: Кралско семейство “, който разглеждаше началото на връзката им, малкия екран разгласи заглавието на продължението – „ Хари и Меган: Да станеш кралска персона “. Официалният анонс гласи, че филмът „ ще повдигне завесата, с цел да разкрие неизказаната наслада и провокации в кралското семейство “.

 Меган Маркъл Getty

Той ще се снима във Ванкувър и се чака да излезе напролет на 2019 година, само че лентата към момента няма планувана премиерна дата поради наближаващата през май годишнина от сватбата и раждането на първото дете на двойката след два месеца.

Lifetime обаче разгласи избора си на артисти за новата продукция – на мястото да Мъри Фрейзър и Париса Фиц-Хенли от предходния филм, този път в обувките на принц Хари и Меган Маркъл ще влязат други двама. Това са Тифани Мари Смит (сериала „ Свръхествествено “), която в реалност припомня доста за херцогинята, и Чарли Фийлд (сериала „ Гений “), за който обаче не можем да кажем същото за приликите му с принц Хари.

Let us introduce you to the royal couple
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР