Херцогът и херцогинята на Съсекс може и да се доверяват

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс може и да се доверяват
Коментари Харесай

Как принцеса Даяна си прави шега с Опра Уинфри, когато водещата настоява за интервю през 90-те

Херцогът и херцогинята на Съсекс може и да се доверяват на Опра Уинфри , с цел да споделят детайлности от живота си пред света, само че същото не може да се каже за починалата майка на принц Хари .

В нова глава от допълненото издание на биографията „ Битката на братята “ кралският специалист Робърт Лейси твърди, че принцеса Даяна се е пошегувала с американската водеща, която е желала да получи изявление от кралската персона .
 Правилата на Опра Уинфри за по-добър живот  Правилата на Опра Уинфри за по-добър живот  Правилата на Опра Уинфри за по-добър живот  Правилата на Опра Уинфри за по-добър живот
Според биографа принцесата на Уелс „ в никакъв случай не е имала доста време “ за Уинфри, въпреки в средата на 90-те години тя да е упорствала да запише диалог с Даяна , предават от английското издание.

Токшоу водещата даже е пътувала до Лондон, с цел да се опита да убеди принцесата за изявление. Робърт Лейси изяснява, че Даяна е решила да изиграе Опра, канейки я в двореца Кенсингтън за обяд .

По това време Уинфри е свалила 18 кг с помощта на нова диета, а за визитата на американската журналистка тогавашната брачна половинка на принц Чарлз е помолила персоналния си готвач Дарън Макгрейди да подготви своя специфичен доматен мус .

Според думите на източници, по време на въпросния обяд Опра е попитала принцесата: „ Даяна, по какъв начин оставаш толкоз стройна, ядейки богата храна като тази? “ Майката на принц Уилям и принц Хари тогава изяснява, че яде на дребни порции и тренира постоянно.

Истината обаче е, че принцесата кара своя готвач да подготви да нея обезмаслената версия на ястието, а на Опра да сервира различна, която включва пълномаслено мляко с тежка сметана и майонеза.

Твърди се, че принцесата на Уелс е била внимателна във връзка с телевизионната водеща.
 Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  image2_16x9.png Ретроградният Юпитер ни демонстрира какво сме научили и постигнали: какво да чака всяка зодия На фокус
Симон Симънс, другарка на принцесата, споделя пред Робърт Лейси: „ Даяна се усещаше доста неловко с Опра. Тя смяташе, че Опра преследва единствено сензации - както когато интервюира Фърги (бившата брачна половинка на принц Андрю, един от синовете на Елизабет Втора - бел.ред.) за книгата ѝ, а всичко, за което искаше да приказва, беше Даяна. “

Според източника Даяна е загрижена, че Опра желае посредством изявлението с нея да усъвършенства телевизионния си рейтинг.

За разлика от принцесата на Уелс обаче, по-малкият наследник на Даяна - принц Хари, и брачната половинка му Меган Маркъл взеха решение да създадат изявление с Опра по-рано тази година . Разтърсващият им диалог, в който упрекнаха Двореца в расизъм и двойни стандарти, беше последван от присъединяване на Хари в документалната поредност “The Me You Can't See” („ Моето Аз, което не можеш да видиш “). В нея той показа за израстването като кралска персона и контузиите върху психологичното му здраве.
 Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР