Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са на тридневна обиколка из

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са на тридневна обиколка из
Коментари Харесай

Уилям и Кейт нарушиха правилата чаровно: Проявиха спонтанна близост

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са на тридневна обиколка из Ирландия и програмата им е изпълнена с задължения и доста срещи.

В първия ден те отдадоха респект на починалите в битката за самостоятелност на Ирландия и се срещнаха с президента Майкъл Хигинс и с премиера Лио Варадкар. След това те посетиха Националния център за психологично здраве в Дъблин, където се срещнаха с младежи. Отбиха се в локални магазини и заведения, където пробваха от тяхната бира.
 Херцогът и херцогинята на Кембридж Уилям и Кейт в Ирландия Gulliver/Getty Images
Те направиха посещаване и на изследователска плантация в графство Мийт, където научиха повече за устойчивото стопанство в страната, и се разходиха по хълма Хаут, разкриващ невероятна панорама към Ирландско море.

A post shared by (@royalcrownupdates) on Mar 4, 2020 at 1:43pm PST

Там те частично съумяха да се уединят, да поговорят, да се посмеят и да... нарушат неписаните правила в кралското семейство, като проявят непосредственост.
 Уилям и Кейт в Ирландия Gulliver/Getty Images
Те се разходиха на разположение и с необятни усмивки, в чаровна непосредственост, за малко даже се и прегърнаха. Макар надалеч от хората, камерите уловиха тези интимни моменти.

A post shared by (@thecambridges_family) on Mar 4, 2020 at 2:43pm PST

Двамата заложиха на спортно-елегантен аутфит и непретенциозна визия.

Денят им приключи с банкет, проведен от вицепримиера на Ирландия Саймън Ковени. Херцогиня Катрин заложи на лилава рокля Oscar de la Renta с високо деколте и колан към талията, а визията й бе допълнена с елегантно вързана на опашка коса.
 Уилям и Кейт в Ирландия Gulliver/Getty Images
Кралската двойка ще означи 9 години от сватбата си напълно скоро – на 29 април. И умерено могат да се нарекат щастливо семейство с три прелестни деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и дребният принц Луи.

Въпреки че обществените им прояви на обвързаност са необичайност поради кралския протокол, явно е, че двойката към момента е доста влюбена.

A post shared by (@thecambridges_family) on Mar 4, 2020 at 2:44pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР