Херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекараха третия ден от пакистанската

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекараха третия ден от пакистанската
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън по стъпките на принцеса Даяна

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекараха третия ден от пакистанската си обиколка в планинската верига Хиндукуш , където посетиха окръг Читрал в провинцията Кибер Пактунква.

Вижте най-хубавите фотоси в галерията ТУК >>>

Покойната майка на принц Уилям, принцеса Даяна, посещава мястото през 1991 година, а при идването си там през вчерашния ден Кейт Мидълтън беше посрещната с обичайните дрехи, дадени и на нейната свекърва преди близо 30 години – полково палто с бродерии и вълнена шапка с пера от паун дружно с алена лента и сребрист елен като бижу.

 Кейт и Уилям Getty

Под връхната дреха, която я топлеше при ниските температури, херцогинята беше облякла кафява миди пола, тъмна блуза и черен кожен елек . Двамата с Уилям прекараха част от деня край ледниците в Националния парк Брогил с „ вярата да хвърлят светлина върху същинските последствия от световното стопляне и унищожителните резултати върху нашата планета “ , написа “Hello”.

 Кейт и Уилям Getty

По-късно херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха и близкото село Калаш . Там те се срещнаха с локални поданици - най-малобройната етнорелигиозна група в Пакистан, а през последните години тя е претърпяла наводнения в следствие от разтопяването на ледниците . Местният екип за незабавни случаи се поддържа от Англия, по тази причина Кейт и Уилям участваха на подготовка на доброволци.

 Кейт и Уилям Getty

Принц Уилям и Кейт Мидълтън този път сложиха обичайни шалове и декорации за глава .

Вижте най-хубавите фотоси в галерията ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР