Херта (Берлин) привлече Матеус Куня от РБ (Лайпциг).За бразилеца Куня

...
Херта (Берлин) привлече Матеус Куня от РБ (Лайпциг).За бразилеца Куня
Коментари Харесай

Средняк похарчи 100 млн.евро за селекция

Херта (Берлин) притегли Матеус Куня от Република България (Лайпциг).За бразилеца Куня столичани ще платят към 20 милиона евро, a Зелке отива в Бремен чартърен с уговорка за наложително откупуване през лятото.

За Херта Куня е трети нов футболист в границите на последните дни. Берлинчани взеха Люка Тусар от Лион и Кшищоф Пьонтек от Милан за общо 52 милиона евро. Малко преди този момент клубът заплати 11 милиона евро на Щутгарт за Сантиаго Аскасибар.

През лятото Херта даде 20 милиона евро за Доди Лукебакио, което беше рекорден трансфер за клуба тогава. Така Херта похарчи повече от 100 милиона евро за нови играчи от началото на сезона.

Треньорът на Херта Юрген Клинсман приказва за сериозните си проекти в клуба. Бившият немски национал изиска от столичани до няколко години да се трансфорат в кандидат за купата.

" Най-важното нещо през сезона е да бъдем надалеч от рисковата зона. В идващия шампионат би трябвало да нападаме местата, даващи право на присъединяване в Лига Европа. Това е ясната ни цел.

Следващата стъпка в развиването е да се борим за купата. Това би се случило след сред три и пет години ", съобщи Клинсман.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР