Herbalife Nutrition, световната компания в областта на храненето, официално обяви

...
Herbalife Nutrition, световната компания в областта на храненето, официално обяви
Коментари Харесай

Herbalife Nutrition обявява официалното си спонсорство на изгряващата българска тенис звезда Александър Лазаров

Herbalife Nutrition, международната компания в региона на храненето, публично разгласи подписването на съглашение за спонсорство с младия български тенисист Александър Лазаров. Съгласно съглашението, Herbalife Nutrition ще обезпечава на Александър най-високия клас хранителни добавки и артикули, с цел да му даде опция да реализира допустимо най-хубавите резултати в тенис шампионатите.
Двадесетгодишният играч от София, който е един от най-забележителните български тенисисти, сега на четвърто място в българската тенис ранглиста-мъже, прави оценка първокласното качество и удобните резултати на питателните артикули на Herbalife Nutrition (Широка гама артикули за здравословен метод на живот) и реши да стане дипломат на марката Herbalife Nutrition.
Упорита работа, отдаденост и на първо място, обич и пристрастеност към тениса, са отличителните белези на кариерата на Александър Лазаров. Стартирайки от ранна детска възраст, той е отдаден на тениса през целия си живот, като е съумял да натрупа обилни триумфи и да завоюва доста награди освен в България. Александър навлезе в мъжкия тенис едвам в края на 2016, само че е убеден в своя предстоящ професионален триумф, като възнамерява да взе участие в няколко АТП шампионата до края на годината. Наскоро Александър завоюва втората си ITF купа, на шампионата в Грузия, след пет извоювани мача и без нито един изгубен сет. Сега е насочил напъните си към идващия шампионат.
Много са съгласни, че Александър го чака блестящо бъдеще, и самият той твърди, че нищо не може да бъде реализирано без неизменност и вярно дефиниране на задачите: " Всъщност е много просто: В момента, в който си поставиш задачата и инвестираш цялата си сила, качества и пристрастеност да я постигнеш, на практика е невероятно да се провалиш и резултатите неизбежно идват. Трябва да кажа, че моят триумф извънредно доста зависи от целия екип – моето семейство, което ме поддържа през цялото време и продължава да е до мен. В спорта е належащо да правиш доста жертви, нужни са прецизна дисциплинираност и неизменност. Всяка подготвителна сесия би трябвало да бъде по-добра от миналата и дружно с постоянните и ефикасни тренировки, също се нуждаеш от качествено и уравновесено хранене. Това е нещото, което открих в питателните артикули на Herbalife Nutrition и ги използвам към този момент няколко години. Herbalife Nutrition е отличен сътрудник и аз съм извънредно разчувствуван от тази поддръжка. Висококачествените им артикули обезпечават спомагателни хранителни субстанции, тъй че да бъда по-уверен и квалифициран за бъдещите шампионати. "
С това съглашение за спонсорство, Александър се причислява към повече от 150 спортисти и тимове по света, след които LA Galaxy и футболната звезда Кристиано Роналдо на които Herbalife Nutrition е горделив спонсор. Нина Шебечич Църнолатац, Регионален шеф за Югоизточна Европа и България, разясни за какво компанията е поела този ангажимент към Александър:
" Ние сме горди и разчувствани от контракта си за спонсорство с Александър Лазаров и сме уверени, че нашите висококачествени артикули ще допринесат за физическата му подготовка и ще му оказват помощ да реализира даже по-добри конкурентни резултати. "


За Herbalife Nutrition :
Herbalife Nutrition е международна компания в региона на храненето, чиято цел е да направи хората по света по-здрави и по-щастливи. От 1980 компанията реализира своята " задача по хранене " - да промени живота на хората посредством страхотни хранителни артикули и стратегии. Заедно със своите самостоятелни дистрибутори се ангажира да откри решение на международните проблеми, свързани с неприятните хранителни привички, затлъстяването, застаряването на популацията, стремглаво растящите разноски за публичното опазване на здравето и увеличението на бизнесмените от всички възрасти. Продуктите за целево хранене, ръководство на тежестта, сила и фитнес, както и артикули за персонална хигиена, се оферират извънредно на и посредством дистрибутори на Herbalife Nutrition в над 90 страни. Чрез напъните си в региона на корпоративната обществена отговорност, Herbalife Nutrition поддържа Herbalife Nutrition Foundation (HNF) и стратегиите Casa Herbalife, които оказват помощ да се обезпечи положително хранене на нуждаещи се деца. Компанията също по този начин е горделив спонсор на над 190 спортисти от международна класа, тимове и събития по целия свят, в това число Кристиано Роналдо, LA Galaxy и многочислени олимпийски тимове. Компанията има над 8000 чиновници по целия свят, а акциите й се търгуват на Нюйоркската фондова борса (NYSE: HLF) с чисти продажби от към 4,4 милиарда $ през 2017 година Повече информация може да намерите на: Herbalife.com и IAmHerbalife.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР