Хепи Ванче спря да крие, че е напуснала Фермата след

...
Хепи Ванче спря да крие, че е напуснала Фермата след
Коментари Харесай

Край! Изхвърлиха от Фермата един от фаворитите за 100-те б...

Хепи Ванче спря да крие, че е напуснала " Фермата " след поредност от издънки, част от които феновете видяха през вчерашния ден.

Победителката към този момент няколко дни цялостни профила си в обществените мрежи със фотоси от Англия, където е на посетители. Яхтената стюардеса се разноски из Лондон в деня, в който за първи път в историята страната се снабди с министър председател от индийски генезис. През уикенда пък посети провинцията и вярна на специалността си, предприе речно странствуване, написа Hotnews.bg.

Доскоро инстаграм профила на някогашната фермерка се управляваше от администратор, който качваше най-вече реклами. От няколко дни обаче самата Ваня не стопира да се демонстрира от следващото си пътешестване, подхванато откакто е изхвърлена от предаването. Тя си завоюва неодобрението и на двата тима с безконечното си мънкане и непрекъснати искания и от хепи-то не остана нищо.

Тя даже отхвърли да иде на Арената, очевидно обезпокоена че няма да се оправи с борбите и ще изхвърчи бързо от шоуто. Вчера пък стартира съзнателно да вреди на съотборниците си, като скри част от облеклата им и изпи част от запасите им. Зрителите също бързо я намразиха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР